zombieland-posterEn underlig epedemi rammer USA, og pludselig er der zombies overalt. Det vare ikke længe før at antallet af overlevende er reduceret til få stykker. En af de overlevende er en teenage dreng, som nok er den mest nærvøse person i verdenen. Han prøver at komme til Columbus, for at se om hans familie stadig er i live. På vejen møder han en mand fra Tallahassee, som imodsætning til drengen, er en brutalt zombieudrydder, og han nyder det. De følges ad, og vælger ikke at bruge navne, da de ikke skal knyttes for meget, men derimod kalde hinanden Columbus og Tahalassee.

På vejen møder de, de to søstre Wichia og Little Rock(Igen ingen navne), og de to tøser får hurtigt kidnappet de to gutter. Dette er starten på en rejse, med mange konflikter igennem et zombiebefængt Nord America. Og Columbus bruger tiden på at falde for Wichia, hvilket ikke er smart. For med følelser indblandet, så vare det ikke længe før at man risikere at blive til en zombie. Men selv med alle deres konflikter og irretation overfor hinanden, går det op for dem at hvis de vil overleve, så må de holde sammen.

Zombieland er instrueret af Ruben Fleischer(This girls guitar club), og han har valgt at lave en meget anderledes zombiefilm. Han har ikke lavet den alvorlig som Resident Evil filmene, men heller ikke så overdrevet sjov som Shaun of the Dead. Han har fundet en stil, som passe rigtig godt til selve filmens univers. Den rå humor blandet med et alvorligt tema fungere godt, og filmens plot er noget af det mest simple, uden at det ødelægger noget.

I rollen som Tallahassee ses Woody Harrelson(Edtv og After the sunset), og han har skabt en rolle, der i første omgang minder om en sindsyg mand, der elsker at dræbe zombier, men som senere hen mere virker som en mand på generel hævn. Og han er virkelig i sit es med denne komiske rolle. Tilgengæld har filmen kun materiale til en meget sjov komedie, som ikke rigtig formår at komme helt hen til publikum. Den sælger ikke helt zombieuniverset, som den har sat op, men det virker heller ikke til at være meningen. Filmen vil bare give dig en sjov oplevelse, med masser af rå vold.

Den får