img_3609Mit navn er Daniel Østergaard Sørensen.
Jeg blev født d. 5. Juni 1988 på Hvidover hospital kl. 11:42.
Jeg har gået på Tallerupskolen fra 0.-10. klasse. Derefter tog jeg en HTX-ekasmen på HTX i Odense, hvor jeg tog den naturvidenskabelige studieretning og fik en sort hue. Kom derefter i værnepligt i Varde fra August til slutning af November. Der prøvede jeg lidt af hvert. Blandt andet fik jeg sprunget faldskærm og fandt et lille talent for skydning, men bare et lille et. Og så fik jeg en oplevelse for livet og kanone kammerater.
Jeg holdte sabatår, da jeg gerne ville ind på Odense Teaterskole, hvor jeg ville blive filmskuespiller. Jeg elsker nemlig at lave film. Men jeg kom desværre ikke ind, og måtte finde et andet kald. Derefter skrev jeg manuskript til nogle bøger, for at blive forfatter, men blev stoppet af, at hvis ikke de solgte godt, så ville jeg ikke kunne leve af det. Men så en dag, var jeg til åbent hus på sdu, hvor der var ingeniører, som havde nogle stande, og der faldt jeg for IT-diplom ingeniørene, hvilket er den uddannelse jeg er igang med nu. Indtil videre er jeg svømmetræner i OSK, hvor jeg lære alt fra 3-16 årige at svømme. Jeg har før været ansat i Tommeruphallerne som livredder, men stoppede, da jeg begyndte på sdu.
Jeg har været fantastisk frivillig til OFF  mange gange, og det er noget som jeg agter at blive ved med. Jeg går meget i biograffen, og ser generelt mange film. Men spiller da også en del PS3 spil. Dette forhindre mig dog ikke i at hænge ud med familie og venner, som ser mig som en humoristisk person.
Jeg kan spille på en saxofon, men giv mig lige nogle noder og en halvtime til at komme igang, da jeg sluttede med at spille i 2007.
Hvis der er nogle spørgsmål, så skal I være velkommen:)