092093(Man kan se reklamen i højre side af billedet til venstre. Synoptik er butikken til venstre og Louis Nielsen er den til højre. De ligger ikke skjuld på denne krigserklæring)

Det har længe ikke været nogen hemmelighed at der har hærsket krig mellem de to supermagter Louis Nielsen og Synoptik. Og det ser ud til at den 4. Brillekrig skal til at gå igang. Vi husker alle den altødelæggende 3. Brillekrig tilbage i 1807(Indrøm at I var der), som resulterede i at København næsten blev smadret. Det er nu officielt at Nyt syn og Profil Optik nu slår sig sammen, for at bekæmpe de to supermagter, og muligvis rede verdenen inden den bliver lagt i ruiner.

Det var faktisk Brille Lars og Kontaktlinse Gert der opdagede denne krigserklæring fra Louis Nielsen, og som advarede verdenen. Nu kan vi alle spændte sidde, og vente på verdens skæbne.