00004079_headhunter_plakat-dk_450Martin Vinge er eftersigene Danmarks bedste Headhunter. Han får stillet til opgave at finde den næste arvetager til et af verdens største selskaber: Sieger. Sieger skulle nemlig eftersigene være støre end Microsoft, så det er altafgørene at der bliver fundet en værdig kandidat. Det er selveste ejeren Niels Sieger, som giver Martin opgaven, og det må ikke komme ud af det ikke er Niels’ søn, Daniel Sieger, som skal overtage “imperiet”. Martin tager imod opgaven, og finder tre kandidater, hvor den bedst stillede er svenske Roland Berger. Desværre finder Daniel ud af faderens komplot, og tvinger Martin til at droppe kandidaterne. Hvis ikke han gøre det, så vil Martins søn, som lider af kræft i hjernen, ikke få behandling, og dermed dø.

Martin står nu overfor et valg, som enten kan ødelægge Sieger koncernen og koste staten milliarder af kroner og gøre 100.000 arbejdsløse, eller prøve at rede den. Desværre bliver hans kandidater udstillet i nyhederne, og han står til at miste alt.

Det er Rumle Hammerich(Unge Andersen) som har instrueret filmen, og han gør virkelig hvad han kan for at gøre den skræmmende og meget proffesionel. Og der er virkelig også potensiale i de dilemaer, som han får stillet op for Martin. Desværre bliver der ikke rigtigt gjort noget ud af dilemaerne, og man skøjter bare hen over scenerne. Historien vælger at slingre mellem 1. og 6. gear, hvad angår hastigheden på historien. Det føles lidt som om at Rumle havde alt hvad han behøvede i starten, men at der så hen imod slutningen manglede tid og penge, og nu skulle filmen bare afsluttes. Tilgengæld er skuespillet i top. Det er Lars Mikkelsen(De fortabte sjæles ø, Kongekabale), som spiller Martin Vinge, og han formår virkelig at spille træt og presset. Skuespillerne gør virkelig hvad de kan for at levere en god historie, men desværre bliver den ikke fortalt ordentlig, og det er virkelig ærgelidt. For der er virkelig potentiale i manuskriptet, hvis bare at presset havde været højere på Martin, og slutning havde været bedre fortalt.

Den får