offbuks-563x590Så kom den tredje og næstsidste dag på OFF 09. I forhold til de to andre, så gik dagen idag stille og roligt. Jeg havde bare min ene vagt, og det var det.

Det startede med at Nick og jeg fik frokkost, da jeg først var derinde kl. 14:00. Derefter skulle jeg lige tæske Nick i bordfodbold. Godt nok er jeg dårlig, med DAMN han stinker hehe. Host. Nå, vi kom fra bordfodbold. Da vi var færdige gik vi over for at se en gammel ukendt dansk film fra 1918, med live klaverspil. Derefter stod den på Charlie Chaplin. Og selvom jeg havde set den før, så var den ret så morsom. Da den var færdig, så var planen at vi skulle se Albani suprice med Albani piger i grønt. Vi var klar, men skuffelsen var stor. Jo der var piger, og jo de havde en grøn trøje om livet, men de gav gratis smagsprøver på, de var kun to og de havde almindeligt hverdags tøj på. Anyways, det var derefter at min vagt kom, og jeg skulle være vært. Det viste sig at jeg kunne nøjes med dansk velkomst, og at der var en instruktør tilstede. Efter programmet kom instruktøren og produceren ned, og der blev stillet en del spørgsmål. Da det var færdigt troede jeg at vi var færdige, men der kom en instruktør mere, og så skulle vi igennem en del spørgsmål igen.

Så kom Nicks anden vagt, og jeg så programmet. STOR fejltagelse. Det var ret dårligt. Derefter stod den på aftensmad. Derefter skulle jeg hjem, da jeg skal op før fanden for sko på imorgen. Det skal nok blive stort.