stages_posterFilmen STAGES handler om bandet Dúné, og deres forvandling fra være ganske almindelige teenagere der gik i skole, til at blive voksne mennesker med et arbejde. Filmen er en gribende dokumentar, hvor man som passeger følger Dúnén igennem 2 år. Undervejs bliver man ført ind i deres liv, deres problemer med kærester, bandet og hvordan det er at vælge mellem drømmen og det trykke liv derhjemme.

Til forskel fra så mange andre band dokumentarer, skiller Dúné’s film sig ud fra massen og virkelig giver deres seere et helt specielt indblik i deres liv. Filmen er så gennem ærlig at man ikke kan lade hver med at leve sig ind i medlemmernes liv, og man kan næsten gribe sig selv i at fælde en tårer i de sørgelige scener, hvor medlemmerne fortæller om deres problemer. Som på mange måder ligner dem alle andre teenagere rander rundt med. På samme måde bliver man også hevet med af glæde, når man i filmen virkelig for det indtryk at medlemmerne, lever og ånder for dette band, deres livsprojekt.

STAGES er en rockdokumentar, som på allemåder kan anbefales at se. Det er en dokumentar, som går så tæt på, at man sidder og får lyst til at trøste dem når det går nedaf og juble med dem når det går fremad. Man kan kun får lyst til at lærer medlemmerne endnu bedre at kende. En helt igennem fantastisk dokumentar.

Andre anmeldelser:

Politiken

Trailer:

Dr