franklin-driving-4-727923I dag skulle jeg så have min første køretime, og jeg var en smule nærvøs. Ville jeg mon laver kaos i trafikken? Det startede med at min kørelære ankom kl. 9:30 og jeg skulle så ind på føresædet. Her fik jeg rettet spejlene til, og satte så igang. Jeg havde lidt problemer med at finde koblingspunktet ordenligt i starten, når jeg skulle videre fra rødt, men det blev da bedre hen ad vejen. Jeg skulle også vende mig til gearingen i de forskellige situationer, men til sidst havde jeg da nogenlunde styr på det. At skifte gear er ikke svært, men derimod ud af et kryds kan være treacky. Til gengæld havde jeg ikke andet end overskud til at snakke med kørelæren. Det stressede mig ikke det mindste. Jeg glemte en blind vinkel en gang, og han måtte da også bruge sine pedaler tre/fire gange. Men han sagde dog også at jeg klarede det fint, og at jeg først skal have pedaler og gear ind på rygraden. Så kan jeg nemlig meget bedre klare orienteringen. Alt i alt syntes jeg faktisk at det er gået fint, og jeg glæder mig skam også til næste køretime.