100_pesos_revHold da op. En ny ting at fejre. Først var det bloggens 1. måned på nettet og nu indlæg nummer 100. Det begynder virkeligt at ligne det, der i starten var min plan. Jeg har dog stadig ikke fået anmeldt flere bøger eller nogle spil, men jeg lover at inden for de næste 2 måneder, så vil der komme en spil anmeldelse, så glæd jer. Og hvad er der elllers kommet siden sidst. Tja der er jo kommet en kontakt, så man kan kontakte mig uden at skrive en kommentar. Så fik jeg også lavet et årsindex til dagens gang, og et arkiv, hvor man kan se indlæg fra de forskellige måneder. Derudover er jeg ret imponeret over at jeg har rundet de 100 indlæg så hurtigt, når man tænker på at 71 indlæg er gået til dagens gang. Det giver 29 indlæg om alt muligt andet. Det står klart at at dagens gang vil dominere med flest indlæg, men generelle ting og anmeldelser er godt på vej. Som nogle nok vil opdage, så er antallet af indlæg faldet lidt i forhold til første måned, men det var også måneden med OFF 09, som jo skulle beskrives godt hehe. Og hvad er en fejring uden et klap på skulderen og en oversigt over nogle stats. Så her kommer nogle stats over bloggen, og så kan I jo se udviklingen fra sidste fejring:)

100 indlæg(Inkl. dette)

11 sider

279 tags

1 boganmeldelse

9 filmalmeldelser

2 kommende… indlæg

6 finurligheder

71 dagens gang

9 generelle ting

103 billeder

Det var det. Ses imorgen:)