y1po26j1_ae9vt9x6rc2kngr8kg3tblv3xrh6h25qa9nb40cgodleww1rlc3zcqqbv3f7glyvh7qgoDet er sket før. Vi så det med War of the Worlds. Og igen med The Longest Yard. Film bliver genskabt i nye udgaver. Det er dog ikke alle remakes der når biografsalene. Dette skyldes ofte fordi at de nye plots ligger alt for lagt væk fra de orginales ånd og ide. Jeg har derfor valgt at bringe de mest absurde her på bloggen.

Den første jeg vil vise jer er en remake af gyserserien Saw. Den skulle have heddet Sawing at Cristmas. Ideén var at skurken Bill Tamer skulle kidnappe børn ved juletid istedet for voksene, som enten havde gjort noget slemt på sig selv eller andre, som var tilfældet i den orginale serie. Her skulle børnene så vågne op i et rum, hvor der ville stå et fjernsyn, ligesom i orginalen. Her ville en dukke med et nisseudseende komme frem og sige følgende sætning: Hello (Et navn). You problely wondering where you are. You are in the room, where your presents could make you die!

Denne ide blev selvfølgelig skrottet før de nåede igang med optagelserne, men nåede alligevel ind på listen.