pjun973lNu er det over et år siden at jeg har været på skolebænken, men idag kom jeg det så igen. Som I nok ved, så meldte jeg mig ind i Ingvardt’s køreskole d. 11 august. Nu er tiden så kommet, hvor jeg skal starte. Og mit hold(Beståene af 2 personer) er hans sidste. Jeg havde lidt forventet at der ville være flere, men når man tænker på at Tommerup ikke er en stor by, og at der er ca. tre køreskoler i byen, så undre det mig ikke.

Det startede stille og roligt med at han forklarede om hvad vi skulle igennem de næste par måneder. Derefter stod den på vejskilte, og der var ikke mange ben i det. De fleste vejskilte siger jo sig selv, og det vigtigste er bare hvad man må og ikke må når man støder på dem. Efter en lang gennemgang sluttede vi af med nogle billeder og en test, hvor han bare skulle se om vi havde fået fat i pointen(Det havde vi). Næste time ligger på næste mandag, så det betyder at jeg skal have snakket med min chef, om ikke vi kan finde ud af noget med min vagt. På næste onsdag står den på kravlegård.