offbuks-563x590Anden dag på festivalen gik forholdsvis godt. Den startede dog knap så vellykket. Da jeg mødte meldte jeg mig i hovedkvarteret. Derefter gik jeg op i videobaren. Tiden skulle jo bruges inden min vagt, så jeg gik ind og så Signalis. Fin nok lille animationsfilm. Senere skulle jeg så være biografvagt på cafebiografen. Her fik vi hurtigt fyldt salen op. Ti minuter før programmet skulle gå igang, der kom der en skole på 50 persone, og sagde at de havde bestilt til 50 af de 60 sæder. Dette havde vi ikke fået noget at vide om, så jeg løb over i hovedkvarteret og forhørte mig. Den var god nok, og jeg måtte så bede folk om at gå. De var selvfølgelig lidt sure over det, men derefter fik vi det så også til at gå op. Efter forstillingen var der en instruktør og en manusskriptforfatter der blev stillet spørgsmål af publikum. Jeg skulle så alene bagefter få vist en dokumentar, hvor emnet var global opvarming(Big suprice), hvor der skulle have været en til at holde et fordrag, men han kunne ikke komme.

Derefter mødte jeg Nick, og vi gik i videobaren, hvor han skulle se 3×3. En ret sjov film. Vi skulle derefter ud med goodybags, hvor vi valgte at gøre gågaden usikker. Der gik knap fem minutter før vores 20 poser var væk. Vi gik så tilbage og fyldte op. Så var det tilbage gågaden, og igen gik der knap fem minutter før vi havde udsolgt. Det blev så senere Nicks vagt, så jeg valgte at være publikum. Jeg havde dog set programmet før. Nu troede Nick og jeg at vi kunne slappe lidt af, men straks blev der igen brug for os. Vi skulle holde øje med baren i Magasinet, da de ikke kunne få fat i afløseren til bartenderen. Så da de valgte at lukke baren, måtte vi sørge for at gæsterne ikke tog noget derfra. Det fik vi meget sjov ud af. Der kom dog en frivillig, som skulle være vært i biografen, men for nervøs til at byde folk velkommen på engelsk, så jeg tog tjansen. Derefter var det tilbage til baren. Hyggen var i topsædet, og folk var glade for os. Efter det sidste program kunne jeg tage glad, men træt hjem. Festivalen bliver bare bedre og bedre.