livredderSå kom dagen endelig hvor jeg skulle starte som livredder, og jeg må sige at det var anderledes. Jeg ankom mere våd, end hvis jeg havde hoppet i havnen. Jeg fik så klædt om og fik en kort briffing. Derefter blev det hele overladt til mig. Jeg brugte tiden på at orrientere mig i hallen, for lige at se hvor det hele var og så ud. Og så stod den ellers på overvågelse. Jeg skulle hold øje med svømmerne i vandet og kontrollere omklædningsrummene. Af indlyssende årsager kunne jeg ikke gå ind til pigernes omklædnings rum før jeg skulle lukke.

Derudover skulle jeg også tage mig af folks spørgsmål. Der var ikke så mange idag, hvilket var meget rart. Så kunne jeg finde rytmen i hallen, og finde mit eget tempo. Da tiden så var gået, så skulle jeg gøre rent i begge omklædningsrum. Her mødte jeg også ham der skulle lukke hele hallen ned. Efter at have gjort rent, fik jeg at vide hvor kontakterne til lysende sidder. Derefter kunne jeg tage hjem, med et smil på læben. Min første dag var gået smertefrit